Rólunk

Máté Richárd - ÁRKÁD Győr

KEDVES LÁTOGATÓNK!

Üdvözlöm a régió legnagyobb bevásárlóközpontja, az Árkád Győr honlapján!

Bevásárlóközpontunk 2006 óta része Győr életének: színvonalas üzleteivel, színes programjaival méltán vált a helyiek és a városba látogatók kedvelt találkozóhelyévé. Közel 130 üzletünk között neves világmárkák éppúgy megtalálhatók, mint kisebb helyi vállalkozások, így nálunk mindenki megtalálja a számítását! Ha pedig megéhezett, az emeleten számos gyorsétterem ínycsiklandó kínálatából válogathat, a hazai fogásoktól több nemzetközi konyha specialitásain át a kávézók választékáig.

Tágas, háromszintes, 1150 férőhelyes parkolónk mellett számos szolgáltatással várjuk látogatóinkat: csomagmegőrző, esernyőkölcsönzés, a legkisebbek számára pedig bébitaxi- és babakocsi-kölcsönzés szolgálja a kényelmet. Gondoltunk a kismamákra is: két pelenkázó könnyíti meg a családi „szükséghelyzeteket”.

Az egyedülálló vásárlási élményen túl is részt veszünk a környék életében, rendszeresen helyet adunk többek között jótékonysági rendezvényeknek és több helyi sportegyesülettel is együttműködünk.

Látogatóink már megszokhatták, hogy nálunk, az Árkádban mindig történik valami: látványos interaktív kiállítások, szórakoztató rendezvények és nyereményjátékok váltják egymást, programot kínálva az egész családnak. Érdemes figyelni honlapunkat, feliratkozni hírlevelünkre és Facebook oldalunkat, ahol naprakész információkkal szolgálunk, így nem maradhat le semmiről!

Kellemes időtöltést és vásárlást kívánok!

Máté Richárd
centermanagerAz ÁRKÁD Győr által támogatott sport egyesületek:

Péri Sportegyesület

Péri Sportegyesület - támogatja az ÁRKÁD Győr

Péri Sportegyesület - támogatja az ÁRKÁD Győr

ETO - Férfi kézilabda szakosztály NB1

Szent István Egyetem Sportegyesület - Férfi kézilabda szakosztály

Győrben a kézilabda komoly hagyománnyal és múlttal rendelkezik. A Győri ETO kézilabda szakosztálya 1948-ban alakult meg, és hamarosan az NB I élvonalába emelkedett. A 60-as és 70-es évek sikereit a 80-as évek "aranykora" tetőzte be, amikor több Magyar Bajnokságot és Magyar Kupát is nyert a csapat.

Ám mintegy 15 évvel ezelőtt véget ért ez a nagy korszak. Új utakat kellett keresni, új, a ma körülményeihez jobban illeszkedő alapokat teremteni. Úgy néz ki, mára sikerült!

A Széchenyi István Egyetem az egyetemi sport kereteibe integrált kézilabda révén korszerű bázist biztosít egy olyan csapat kialakításához, mely 10 éves távlatot figyelve akár a nemzetközi színtéren is esélyes szereplő lehet. A kulcs a tudás és a sport ötvözése, hiszen csak így lehetséges sikeres jövőképet tárni a SZESE tehetséges, új sportgenerációja elé!

Természetesen az utánpótlás biztosítása is alapvető fontosságú a jövő építésében. A SZESE kilenc iskolával együttműködve folyamatosan keresi a kézilabda iránt érdeklődő fiatalokat, ám filozófiája szellemében nem feltétlenül élsportolók "kitermelése" az elsődleges cél, hanem egészséges, sportszerető gyerekek nevelése minél nagyobb számban.

A szezont bajnokként zárta a SZESE, így ETO-SZESE néven működik tovább az egyetemi kézilabdacsapat, amely ősztől az NB1-ben szerepel. Az új név mellett új címere is lesz az egyesületnek, valamint a klubszínek is változnak: ahogy a női kézilabdacsapat, vagy a férfi focicsapat, úgy az ETO-SZESE is zöld-fehérben játszik majd a jövőben.

Az ÁRKÁD Győr nem véletlenül lett a SZESE immár Platina fokozatú támogatója: mindkét fél felelősséget érez Győr városáért és a jövő generáció sorsáért.

PARKOLÁS
Ingyenes parkolás az ÁRKÁD-ban
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek ÁRKÁD vásárlási utalvánnyal!
2017.06.08-11. Nyári Kuponnapok
infó »
akció Triumph
Nyári leárazás a Triumph-nál akár 50% kedvezménnyel!
hír Bubbleology
Nyitás a Youtuberekkel
ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpont Igazgatóság | 9027 Győr, Budai út 1. Tel: +36 96 555 000 | Fax: +36 96 555 015 | E-mail: r13/z/vasb/pf/nexnqtlbe/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére