Rólunk

Máté Richárd - ÁRKÁD Győr

KEDVES LÁTOGATÓNK!

Üdvözlöm a régió legnagyobb bevásárlóközpontja, az Árkád Győr honlapján!

Bevásárlóközpontunk 2006 óta része Győr életének: színvonalas üzleteivel, színes programjaival méltán vált a helyiek és a városba látogatók kedvelt találkozóhelyévé. Közel 130 üzletünk között neves világmárkák éppúgy megtalálhatók, mint kisebb helyi vállalkozások, így nálunk mindenki megtalálja a számítását! Ha pedig megéhezett, az emeleten számos gyorsétterem ínycsiklandó kínálatából válogathat, a hazai fogásoktól több nemzetközi konyha specialitásain át a kávézók választékáig.

Tágas, háromszintes, 1150 férőhelyes parkolónk mellett számos szolgáltatással várjuk látogatóinkat: csomagmegőrző, esernyőkölcsönzés, a legkisebbek számára pedig bébitaxi- és babakocsi-kölcsönzés szolgálja a kényelmet. Gondoltunk a kismamákra is: két pelenkázó könnyíti meg a családi „szükséghelyzeteket”.

Az egyedülálló vásárlási élményen túl is részt veszünk a környék életében, rendszeresen helyet adunk többek között jótékonysági rendezvényeknek és több helyi sportegyesülettel is együttműködünk.

Látogatóink már megszokhatták, hogy nálunk, az Árkádban mindig történik valami: látványos interaktív kiállítások, szórakoztató rendezvények és nyereményjátékok váltják egymást, programot kínálva az egész családnak. Érdemes figyelni honlapunkat, feliratkozni hírlevelünkre és Facebook oldalunkat, ahol naprakész információkkal szolgálunk, így nem maradhat le semmiről!

Kellemes időtöltést és vásárlást kívánok!

Máté Richárd
centermanagerPARKOLÁS
Ingyenes parkolás az ÁRKÁD-ban
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek ÁRKÁD vásárlási utalvánnyal!
2017.07.7-23. Rejtélyek és Rejtvények kiállítás
infó »
akció C&A
Iskolakezdési akció
hír dm
Ne feledjétek, hétvégén itt a GyereKi! fesztivál!
ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpont Igazgatóság | 9027 Győr, Budai út 1. Tel: +36 96 555 000 | Fax: +36 96 555 015 | E-mail: r13/z/vasb/pf/nexnqtlbe/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére