Harley Davidson és Custom bike kiállítás

 1. Otthon
 2. Hírek és Rendezvények
 3. Harley Davidson és Custom bike kiállítás

Esemény

Harley Davidson és Custom bike kiállítás

ÁRKÁD Győr
2019.06.28-2019.07.14.

Amerikai Legendák Kétkeréken – épített motor és Harley-Davidson kiállítás az ÁRKÁD Győrben 2019. június 28. – július 14.

Épített motorkiállítás díjnyertes építőkkel

A motorépítés egyidős a motorozással, szinte a második motorkerékpár létrejöttekor az emberek rögtön versenyezni akartak, ki akarták próbálni kié a jobb, gyorsabb, szebb. Ebből a rivalizálásból indult el az igény arra, hogy a tulajdonosok motorkerékpárjukat minél szebbé, praktikusabbá tegyék, hiszen sosem elégedtek meg a gyári felszereltséggel. A motorkerékpár nemcsak használati tárgy lett, hanem sok embernek a hobbija és a szenvedélye is egyben: végtelen energiát, munkát és pénzt ölnek bele, hogy kétkerekű járműveiket minél különlegessebbé tegyék. 20-25 éve komoly versenyeket is rendeznek motorkerékpár építőknek, Európa- és világbajnokságokon profi és amatőr emberek mérik össze tudásukat és képességeiket, akik egészen fantasztikus motorkerékpárokat mutatnak be.

Az épített motoroknak hatalmas reklámot és nemzetközi ismertséget adott a 2003-ban indult American Chopper nevű televíziós sorozat a Discovery Channel csatornán, melynek hatására évről évre világszerte nőtt a motorépítők a száma.

Magyarországon 1995-ben alapították a motorosok havonta megjelenő szaklapját, a Wild Magazint, mely felkarolta a motorépítőket és megjelenési lehetőséget adott olyan amatőr garázsműhelyeknek is, amelyek mára már motorépítő szalonokká váltak. A magyar motorcsodák előkelő helyen foglalnak el a világ ranglétráján: Európa-bajnoki és Európa-bajnok közönségdíjas címmel, valamint világbajnok 3. helyezéssel, illetve nagyon sok világszerte megszerzett eredménnyel rendelkeznek a magyar motorépítők.

Ezeket az egyedi, sokszor éveken át gondos és aprólékos munkával készített motorokat csodálhatja meg az ÁRKÁD Győr közönsége a bevásárlóközpont sétálóutcáján felépített szigeteken. A közel 40 vasparipából álló gyűjtemény igazi kuriózumnak számít, hiszen első ízben nálunk kerül bemutatásra az ország több mint 25 építőjétől összeállított grandiózus kiállítás.

Kövesd eseményünket Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/events/1309949205819679/

Harley Sopron kitelepülés

A Harley-Davidson 2018 júliusában nyitotta meg Sopronban Magyarország harmadik kereskedését. A hivatalos márkakereskedés és szerviz mellett az Egyesült Államokban oly népszerű Route 66 elnevezésű pihenőhelyek mintájára a szalonban egy Route 84 nevet viselő kávézó is helyet kapott. Amerre csak néz az ember az üzletben, egy motoros mennyországban érezheti magát, hiszen hatalmas választékot talál, legyen szó akár motorkerékpár vásárlásról vagy motorosruha, sisak, kiegészítő cikkekről, szinte bármi elérhető vagy rendelhető náluk.

A kitelepülést keresd a szökőkút felett felállított színpadon, ahol július 12-14. között Harley-Davidson kiegészítőket is vásárolhatsz és tájékoztatást kaphatsz a legendás motorokról.

Fotósarok

„Ezzel megyek haza július 13-án!” – Ülj fel a Harley-ra és képzeld el, hogy te leszel az a szerencsés, aki megnyeri a vasparipát! Fotózkodj a nyereménymotorral és küldd el barátaidnak, ahogy a Route66 aszfaltján hasítasz!

Vidd haza emlékbe! – július 5-6-7-én 15-18 óra között profi fotósunk lefényképez a Harley-n, és a képet kinyomtatva megkapod ajándékba!

A fotósarok nyitvatartása:

 • hétfő-péntek: 15-19 óra között
 • szombat: 10-19 óra között
 • vasárnap: 10-18 óra között

Oldtimer sziget

A Milwaukee-i fészer hangulatát idézi az oldtimer szigeten felépített installáció, ahol az első motorkerékpárjukat megépítette William S. Harely és Arthur Davidson.

 

Nyereményjáték

Vásárolj üzleteinkben legalább 5000 Ft értékben az akció ideje alatt, mutasd be a pénztárbizonylatot az Információs pultunknál, vedd át a nyereményszelvényt és válaszolj helyesen 3 kérdésre, hogy megnyerhesd nyereményjátékunk fődíját, egy vadonatúj Harley-Davidson Sportster Roadster-t. Ezen kívül 13 nyertes egy-egy ÁRKÁD Győr és Harley Sopron által felajánlott nyereménycsomagot vehet át.

A sorsoláson kihúzásra kerül 13 db nyereményszelvény. Minden szelvény tulajdonosa 1-1 db ÁRKÁD Győr és Harley-Davidson ajándékokat tartalmazó csomagot nyer, és az első olyan nyertes, aki jelen van a sorsoláson és személyesen átveszi a nyereménycsomagot, megnyeri a játék fődíját, a Harley-Davidson Sportster Roadster-t.

Sorsolás: 2019. július 13., 20 óra

Legyél te is benne a szerencsés 13-asban!

Nyereményszabályzatunkat megtalálod itt.

Kövesd eseményünket Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/events/410274456368586/

 

Rock-fesztivál és koncertek

A kiállítást három napos koncertsorozat zárja „motoros rock” zenekarokkal. 3 napon át 9 fellépő!

Július 12., péntek

 • 18:00 Pair’o’Dice (Guns’n’Roses Tribute)
 • 19:30 Good Time Boys (Red Hot Chili Peppers Tribute)
 • 21:00 Crazy Little Queen (Queen Tribute)

Július 13., szombat

 • 18:00 Falcon Project
 • 19:30 Kovary & The Royal Rebels
 • 21:00 The Trousers

Július 14., vasárnap

 • 15:00 ABCD (AC/DC Tribute)
 • 16:30 ZZ Copy (ZZ Top Tribute)
 • 18:00 Reckless Roses (Guns’n’Roses Tribute)

Pénteken és szombaton a koncertek között a Duo Estrellas légtornász bemutatóját csodálhatják meg a résztvevők.

Kövesd eseményünket Facebook oldalunkon is: https://www.facebook.com/events/318679705743048/

 

„Mutasd meg a legféltettebb kincsed!” – motorszépségverseny

Szeretnéd megmutatni a motorodat az egész világnak? Folyamatosan bókokkal árasztják el vasparipád? Itt most megmutathatod másoknak és még nyerhetsz is! Zsebeld be a legtöbb szavazatot, és legyen a tiéd egy eredeti Harley-Davidson motoros bőrkabát!

2019. július 13. 12:00-18:00 óra között mutasd meg motorod, nevezz motorszépségversenyünkre, és szállj ringbe a nyereményért!

„Check-In” a kijelölt Motoros Parkolóban: Látogass el standunkhoz a földszinti parkolóba, ahol hostesseink sorszámmal látnak el, felveszik adataid, majd profi fotót készítenek motorodról, mely felkerül szavazó oldalunka.

A legtöbb szavazatot kapó motor 2019. július 13-án 20:00-kor kerül kihirdetésre.

Az online szavazók között egy ÁRKÁD Győr ajándékcsomag kerül kisorsolásra.

Szabályzatunkat ide kattintva érheted el.

Kövesd eseményünket Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/events/1707254512710632/

   

Megközelítés

Útvonal