Moziélmény négy keréken

  1. Otthon
  2. Hírek és Rendezvények
  3. Moziélmény négy keréken

Esemény

Moziélmény négy keréken

ÁRKÁD Győr
2019.03.29-04.10.

Szereted a filmeket? Van jogsid és autód is? Akkor március 29. és április 10. között Téged is vár az ÁRKÁD Győr autósmozija!

Mindenkinek megvan az amerikai filmes toposz, jellemzően valami vígjátékból vagy horrorfilmből, amikor a szereplők autóban ülve élvezik a mozizást. Ki ne gondolt volna ilyenkor arra: de kipróbálnám! Most pedig itt van rá a lehetőség.

Az ÁRKÁD Győr tetőparkolója március 29. és április 10. között autósmozivá alakul át. Hétköznap esténként 1 (kezdési időpont 19.30), hétvégente pedig érdeklődéstől függően 2 vetítés is várja az érdeklődőket. A belépés előre megváltott jeggyel lehetséges, amit a bevásárlóközpont erre a célra felállított pultjánál lehet majd megvásárolni. A 2.500 Ft-os jegy, amit nem személyenként, hanem autónként kell kifizetni, nem jár egyedül: egy 2 személyes popcorn és egy 2x0,25-ös Coca-Cola Zero is dukál mellé.

És hogy milyen filmeken szórakozhatunk? A filmtörténet legnagyszerűbb klasszikusai: Chaplin Diktátorjától kezdve, a Vissza a jövőbe filmen át, a Másnaposokig és a Mamma Mia-ig, de olyan kultfilmek is vetítésre kerülnek majd, mint a Grease vagy a Mad Max.

Jegyértékesítés március 25-től

Helyszín: földszint, az információs pult mögött
A jegyárusító stand nyitvatartása: 2019. március 25-től az akció ideje alatt 15:00-19:00 között.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A házirend ide kattintva érhető el.

Megközelítés

Útvonal