A Bershka arculat-, kirakattervező munkatársat keres

 1. Otthon
 2. Rólunk
 3. Állásajánlatok
 4. A Bershka arculat-, kirakattervező munkatársat keres

Állásajánlat

A Bershka arculat-, kirakattervező munkatársat keres

Bershka
2022.01.12. TELJES MUNKAIDŐBEN

A Bershka-nál hiszünk abban, hogy a divat a legnépszerűbb formája az önkifejezésnek. A legutolsó trendeket kínáljuk és arra bíztatjuk a vásárlóinkat, hogy legyenek bátrak, ünnepeljék a sokszínűséget, állítsanak össze szokatlan szetteket, hogy ők maguk határozzák meg a trendeket. Hiszünk azokban, akik szenvedéllyel viseltetnek a zene, a művészet és a kultúra iránt, akik mindig keresik az emberek társaságát és elkötelezettek a barátaik és a közösségük irányába. Ez a generáció mindenek előtt szem előtt tartja a minket körülvevő környezetet. Nem követelik a változást, hanem ők maguk a változás. Ismerősen hangzik mindez Neked? Talán Te is Bershka személyiség vagy!

Téged keresünk, ha

Szenvedélyes, kíváncsi, motivált és dinamikus vagy és van benned valami különleges, amivel hozzá tudsz járulni a sikerhez.  Precíz vagy, kreatív és kezdeményező és egy olyan karrierre vágysz a divat világában, ami kihívást jelent és ami kielégítő számodra.  Képes vagy egyszerre több feladatot ellátni, kreatív, megállíthatatlan és proaktív vagy. Imádod a divatot és értékeled az önkifejezést. Kimagasló érdeklődést mutatsz a legutolsó trendek iránt, rendelkezel termék elemzési háttérrel és tudod mit jelent a magas szintű vevőkiszolgálás biztosítása. Az Inditex több, mint egy munkahely.

Amit elvárunk Tőled

Visual commercialként felelős leszel az üzlet image-ért és a termékkihelyezésért biztosítva azt, hogy a legutolsó trendek és best sellerek a cég által meghatározott sztenderdeknek megfelelően legyenek prezentálva, illetve a kereskedelmi és image szempontok közti egyensúlyt fenntartva. A felelősségi körödbe fog tartozni:  

 • A napi termék töltöttségi szintek követése magas szintű image elvárások megvalósításával
 • Eladási riportok, statisztikák követése a megfelelő termékkihelyezés döntések támogatása érdekében
 • Konkurencia elemzés és termék visszajelzés
 • Szükség szerint az üzlet többi részlegének támogatása

Amit kínálunk

A versenyképes juttatási csomagon felül 25% dolgozói kedvezményt biztosítunk a Zara,  Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, és Zara Home márkáknál. A belső tehetségeink a legnagyobb értékünk: büszkék vagyunk a belső előléptetési programunkra, melyben Te is lehetőségekre lelhetsz a fejlődésre, a tanulásra, az e-learning és tréningprogramokon való részvételre (sosem állunk le a tanulással!), társadalmi programjainkban pedig hozzájárulhatsz egy jobb környezet létrejöttéhez – és ez még nem minden!

KÖVETELMÉNYEK

 • Teljes munkaidő
 • Teljes munkaidő
 • 1 év - 3 év
 • Korábbi, nemzetközi divatcégnél szerzett tapasztalat és/vagy divat irányú tanulmányok szükségesek

JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA

Bershka