A Bershka részmunkaidős eladó munkatársat keres

 1. Otthon
 2. Rólunk
 3. Állásajánlatok
 4. A Bershka részmunkaidős eladó munkatársat keres

Állásajánlat

A Bershka részmunkaidős eladó munkatársat keres

Bershka
2022.01.12. RÉSZMUNKAIDŐBEN

Az Inditex a világ egyik legjelentősebb divatkereskedelmi cégcsoportja, ami nyolc márkát foglal magába: Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home és Uterqüe. Az vagyunk, amit a munkában viselsz, amivel úgy döntesz, hogy az otthonod dekorálod, amit egy különleges alkalomra választasz magadnak. Szeretjük, amit csinálunk. Csapatmunka, szenvedély, kíváncsiság, fenntarthatóság, kreativitás és alázat: ezek annak a több, mint 174.000 munkatársnak a napi motivációi, akik az Inditex csoportot alkotják. Ismerősen hangzik mindez? Talán Te is Inditex személyiség vagy!  

Téged keresünk, ha

Szenvedélyes, kíváncsi, motivált és dinamikus vagy és van benned valami különleges, amivel hozzá tudsz járulni a sikerhez. Képes vagy egyszerre több feladatot ellátni, kreatív, megállíthatatlan és proaktív vagy. Imádod a divatot és értékeled az önkifejezést. A Te tereped a gyorsan változó környezet, ahol önmagad tudsz lenni a Téged körülvevő tehetséges emberek között! Ha van korábbi kereskedelmi tapasztalatod, az előnyt jelenthet, de ami igazán érdekel minket az az, hogy tanulni és fejlődni akarsz nálunk. Az Inditex csoportnál több vár Rád, mint egy munka.

Amit elvárunk Tőled

Az első napodtól kezdve egy csapat tagjaként dolgozol, ahol érvényesíteni tudod a gondolataidat. Fejleszteni tudod a készségeid és felelősséged lesz. A legjobb eszközök állnak a rendelkezésedre, hogy kimagaslót alkothass, Eladóként a következő felelősségi körök várnak Rád:

 • Magas szintű vevőkiszolgálás biztosítása
 • Részvétel a kasszázásban és az áruszállításokon
 • Magas szintű divat és trendismeret elsajátítása
 • Az üzlettéren található termékek feltöltése
 • A munka – és egészségvédelmi, valamint biztonsági előírások betartása
 • Az üzlet többi részlegének a segítése igény szerint

Amit kínálunk

A versenyképes juttatási csomagon felül 25% dolgozói kedvezményt biztosítunk a Zara,  Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, és Zara Home márkáknál. A belső tehetségeink a legnagyobb értékünk: büszkék vagyunk a belső előléptetési programunkra, melyben Te is lehetőségekre lelhetsz a fejlődésre, a tanulásra, az e-learning és tréningprogramokon való részvételre (sosem állunk le a tanulással!), társadalmi programjainkban pedig hozzájárulhatsz egy jobb környezet létrejöttéhez – és ez még nem minden!

KÖVETELMÉNYEK

 • Részmunkaidő
 • Részmunkaidő
 • Az eladói munkakörben a munkaidő a nyitva tartáshoz, az azt megelőző és követő bolti háttér feladatokhoz, illetve a bolt forgalmához és látogatottságához igazodik. Kérlek, hogy az időbeli elérhetőséged ennek megfelelően pontosan töltsd ki, hogy megtaláljuk a Neked legmegfelelőbb pozíciót!

JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA

Bershka