A Bershka vezető munkatársat keres

  1. Otthon
  2. Rólunk
  3. Állásajánlatok
  4. A Bershka vezető munkatársat keres

Állásajánlat

A Bershka vezető munkatársat keres

Bershka
2021.11.12. TELJES MUNKAIDŐBEN

A Bershka-nál hiszünk abban, hogy a divat a legnépszerűbb formája az önkifejezésnek. A legutolsó trendeket kínáljuk és arra bíztatjuk a vásárlóinkat, hogy legyenek bátrak, ünnepeljék a sokszínűséget, állítsanak össze szokatlan szetteket, hogy ők maguk határozzák meg a trendeket. Hiszünk azokban, akik szenvedéllyel viseltetnek a zene, a művészet és a kultúra iránt, akik mindig keresik az emberek társaságát és elkötelezettek a barátaik és a közösségük irányába. Ez a generáció mindenek előtt szem előtt tartja a minket körülvevő környezetet. Nem követelik a változást, hanem ők maguk a változás. Ismerősen hangzik mindez Neked? Talán Te is Bershka személyiség vagy!

Téged keresünk, ha

Szenvedélyes, kíváncsi, motivált és dinamikus vagy és van benned valami különleges, amivel hozzá tudsz járulni a sikerhez. Precíz vagy, kreatív és kezdeményező és egy olyan karrierre vágysz a divat világában, ami kihívást jelent és ami kielégítő számodra. Képes vagy a legfontosabb felelősségi köreidben multitaskolni. Imádod a divatot és értékeled önkifejezést. Kiváló analitikus, priorizációs és szervezési készségekkel rendelkezel. Van már korábbi tapasztalatod, amit kereskedelmi területen szereztél, divatcégnél és kimagaslóan érted a vevőközpontú hozzáállást az üzletben. Az Inditex több, mint egy munkahely.

Amit elvárunk Tőled

Üzletvezetőként a Bershka image része leszel. A szervezési és problémamegoldó készségeddel, valamint a korábbi kereskedelemben szerzett vezetői tapasztalatoddal példaként állsz majd a csapat előtt, miközben a részleged a cég előírásai szerint vezeted, folyamatos együttműködésben a regionális csapattal az üzlet céljainak elérése érdekében és az egész csapatot támogatva. A felelősségi körödbe fog tartozni például:

• Az értékesítési elvárások követése és a teljesítmény, produktivitás növelése  

• Az operatív és adminisztratív teendők áttekintése

• A csapat motiválása, bíztatása és inspirálása

• Az üzletvezetővel közösen az adatok elemzése és az üzlet működési stratégiájának felállítsa

• A cég fenntarthatósági irányelveinek nagykövete

Amit kínálunk

A versenyképes juttatási csomagon felül 20 % dolgozói kedvezményt biztosítunk a Zara,  Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, és Zara Home márkáknál. A belső tehetségeink a legnagyobb értékünk: büszkék vagyunk a belső előléptetési programunkra, melyben Te is lehetőségekre lelhetsz a fejlődésre, a tanulásra, az e-learning és tréningprogramokon való részvételre (sosem állunk le a tanulással!), társadalmi programjainkban pedig hozzájárulhatsz egy jobb környezet létrejöttéhez – és ez még nem minden!

KÖVETELMÉNYEK

  • Teljes munkaidő
  • Teljes munkaidő
  • 4 év - 6 év
  • ,Angol
  • Középfokú
  • Ez a pozíció egy "maternity cover" pozíció, azaz határozott időre szól a jelenlegi üzletvezető szülési szabadságáról való visszatérésig. Az Inditex cégcsoporton belül a pozíció lejártakor országosan számtalan lehetőséget találhatsz, amiről belső platformunkon folyamatosan informálunk! Korábbi nemzetközi kiskereskedelmi divatcégnél szerzett, önálló felelősségi körrel bíró tapasztalat (visual merchandiser, talent program résztvevő, csapatmenedzsment megbízott, stb) alapkövetelmény Ebben a vezetői pozícióban a magyar nyelv magasszintű ismerete szükséges Angolul erős középfokon, minimum kommunikációs szinten kell tudni, a spanyol nyelvtudás előny

https://www.inditexcareers.com/portalweb/hu/offer/-/view/HUAG00004573?utm_medium=job_portal&utm_term=store-manager-20211111&utm_campaign=hungary-bsk-gyor-sm&utm_content=job-offer 

Bershka