Rólunk

Rólunk

  1. Otthon
  2. Rólunk
  3. Rólunk

Kedves Látogató!

Üdvözlöm a régió legnagyobb bevásárlóközpontja, az Árkád Győr honlapján!

Bevásárlóközpontunk 2006 óta része Győr életének: színvonalas üzleteivelszínes programjaival méltán vált a helyiek és a városba látogatók kedvelt találkozóhelyévé. Közel 130 üzletünk között neves világmárkák éppúgy megtalálhatók, mint kisebb helyi vállalkozások, így nálunk mindenki megtalálja a számítását! Ha pedig megéhezett, az emeleten számos gyorsétterem ínycsiklandó kínálatából válogathat, a hazai fogásoktól több nemzetközi konyha specialitásain át a kávézók választékáig.

Tágas, háromszintes, 1150 férőhelyes parkolónk mellett számos szolgáltatással várjuk látogatóinkat: csomagmegőrző, esernyőkölcsönzés, a legkisebbek számára pedig bébitaxi- és babakocsi-kölcsönzés szolgálja a kényelmet. Gondoltunk a kismamákra is: két pelenkázó könnyíti meg a családi „szükséghelyzeteket”. 

Látogatóink már megszokhatták, hogy nálunk, az Árkádban mindig történik valami: látványos interaktív kiállítások, szórakoztató rendezvények és nyereményjátékok váltják egymást, programot kínálva az egész családnak. Érdemes figyelni honlapunkat, feliratkozni hírlevelünkre és Facebook oldalunkat, ahol naprakész információkkal szolgálunk, így nem maradhat le semmiről! 

Kellemes, tartalmas időtöltést és örömteli bevásárlásokat kívánunk! 

Róna Bálint 
centermenedzser