Játéksziget

  1. Otthon
  2. Üzletek
  3. Játéksziget
Játéksziget

Nyitvatartás

Hé. - Szo.
09:00 - 20:00
Va.
10:00 - 18:00

Játéksziget

A Játéksziget izgalmas, inspiráló és szórakoztató – Minden látogatás a Játéksziget üzleteiben olyan élmény, amire újra és újra szívesen visszaemlékezünk. Hogy miért? Mert több mint 20 éves tapasztaltunknak köszönhetően tudjuk, mitől jó egy játékbolt: attól, hogy nemcsak egy bolt a sok közül, hanem olyan közösségi hely is, ahol jó lenni, időt tölteni.

Azt szeretnénk, ha mindenki, aki betér hozzánk – legyen az fiatal vagy idős – boldog legyen az itt töltött időtől és a nálunk vásárolt játékoktól.

A Játéksziget a kedvenc játékboltod nemcsak a jó élmények miatt, hanem azért is, mert:

- hagyományokkal rendelkezünk: 20 év alatt sok gyermeket láttunk felnőni, akiknek szülei nálunk vették az első játékokat. Mára 8 boltból álló országos hálózattal rendelkezünk.

- bőséges a választékunk: nálunk minden korosztály megtalálja a neki megfelelő játékot. A naprakész újdonságok mellett, a régi, jól ismert márkák is kibővített választékban találhatók meg polcainkon.

- nálunk jó dolgozni: büszkék vagyunk, hogy olyan környezetet teremtettünk, ahol a munka élvezetes, szórakoztató, ahol a csapatunk szenvedélyesen szereti a játékokat.

- szakértő csapatunk van: a mindig mosolygós, kedves, hozzáértő kollégáink segítséget nyújtanak a vásárláshoz, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbb játékot.

- játékaink megfelelnek a vonatkozó jogszabályi követelményeknek: számunkra fontos, hogy kiváló minőségű márkákat árusítsunk.

- figyelünk másokra is: már több ízben gyűjtöttünk adományt vásárlóink segítségével a rászoruló gyermekek számára.

- hiszünk a közösség erejében: nálunk egyszerűen nem lehet unatkozni. Facebook oldalunkon folyamatosan játékokra hívjuk közösségünket, részt veszünk rendezvényeken, boltjainkban pedig rendszeresen invitáljuk egy kis játékra a gyerekeket.

- van véleményünk: blogunkon mi is kipróbáljuk a legújabb játékokat, és olyan érdekes, „játékos” témákról is írunk, amelyek minden szülőt érintenek.

Kihagytunk valamit? Ja, igen: webshopunkban igyekszünk teljes választékot tartani, hogy vásárlóink korosztály, nem, játékkategória és márka szerint válogathassanak termékeink közül.

Horgonyozz le nálunk!

Termékek

Forgalmazott márkák

Szolgáltatások

Elfogadott fizetőeszközök

 

Facebook: Facebook oldalunkhoz kattintson ide

Center Map

Benyomások